Page image

COVID 19 SAFECARD

Booking form

E.g., 06/12/2023
E.g., 06/12/2023

Προσέχουμε… μένουμε ασφαλείς!

 

Προσέχουμε… μένουμε ασφαλείς!

Η πανδημία COVID-19 είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή όλων μας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας. Υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, η πραγματοποίηση ταξιδιού δεν είναι η πρώτη μας σκέψη, όμως πάντα μπορούμε να ονειρευόμαστε στιγμές χαλάρωσης σε έναν όμορφο προορισμό.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας στο ξενοδοχείο Γαλήνη καθώς σχεδιάζετε το επόμενο σας ταξίδι και θέλουμε να γνωρίζετε ότι η ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές που εφαρμόζουμε για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

Ωράρια Check-in και Check-out:

Check-in: 15:00 – 22:00     Check-out: 8:30 – 11:00. Για διαφορετικές ώρες παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. (Οι αναφερόμενες ώρες καθορίζονται σύμφωνα με τη ζώνη ώρας του καταλύματος (EEST)
Το πρωινό θα σερβίρεται στο τραπέζι και όχι σε μπουφέ 8:30 – 10:30. Απαραίτητη η κράτηση για την αποφυγή συνωστισμού.
Η περιποίηση των δωματίων θα γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των επισκεπτών τόσο για την δική τους προστασία όσο και του προσωπικού καθαριότητας.
Δεν θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία πλυντηρίου ιδιωτικού ρουχισμού.

 

Πολιτική ακύρωσης και ευελιξία κρατήσεων

Υπάρχουσες Κρατήσεις

Για τις κρατήσεις με το πρόγραμμα τιμών έως και 31 Οκτωβρίου 2020 και σύμφωνα με νομοθεσία του ελληνικού κράτους, αντί για την άμεση επιστροφή χρημάτων, θα λάβετε ένα κουπόνι πίστωσης με διάρκεια έως το τέλος της τουριστικής περιόδου 2021

Νέες κρατήσεις

Όλες οι νέες κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπου μας  έως το τέλος Οκτωβρίου του 2020 θα μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν χωρίς χρέωση έως τις 9 π.μ. την προηγούμενη ημέρα της άφιξης.

 

Υγεία και Ασφάλεια 

Εμείς Για Εσάς

Φροντίζουμε σε όλους του χώρους να υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά

Φροντίζουμε να έχουμε σήμανση στο χώρο για την καλύτερη ενημέρωσή σας

Οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του ξενοδοχείου είναι απαραίτητοι για την απρόσκοπτη λειτουργία του. Σε αυτή την κατεύθυνση, από την πρώτη στιγμή της είδησης του COVID-19 επεκτείναμε τα υποστηρικτικά μέτρα: Διαθέτουμε σε όλο μας το προσωπικό υλικά υγιεινής, απολύμανσης και προστασίας και φροντίζουμε να χρησιμοποιούνται με την απαραίτητη συχνότητα. Είναι σημαντικό για την υγεία τους και για τους επισκέπτες μας.

Συνεχής εκπαίδευση

Εκτός από την κατάρτιση σε πρωτόκολλα φροντίδας των δωματίων και υγιεινής, οι συνεργάτες του ξενοδοχείου ολοκλήρωσαν επίσης την εκπαίδευση ευαισθητοποίησης COVID-19.

Άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση

Η διεύθυνση του Ξενοδοχείου Γαλήνη ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις ώστε να προστατεύσει την υγεία των επισκεπτών και να υποστηρίξει την ομάδα εργασίας.

Προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης

Συνεργαζόμαστε με τους προμηθευτές μας, ώστε να βεβαιωθούμε ότι τα προϊόντα καθαρισμού ακολουθούν τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές και είναι αποτελεσματικά κατά των ιών.

Πρωτόκολλα λειτουργίας

Το Ξενοδοχείο Γαλήνη ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα λειτουργίας σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθεσία.

Κοινόχρηστοι χώροι

Η αύξηση της συχνότητας καθαρισμού και απολύμανσης σε κοινόχρηστους χώρους, με έμφαση στην υποδοχή, λαβές θυρών, κοινόχρηστα μπάνια και κλειδιά δωματίων ήταν επιτακτική.

Δωμάτια Επισκεπτών

Το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί πρωτόκολλα καθαρισμού, απολύμανσης και αερισμού μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν φτάσει ο επόμενος επισκέπτης στο δωμάτιο

Εστίαση

Διατηρούμε υψηλά πρότυπα ασφαλείας τροφίμων και υγιεινής

Στον χώρο εστίασης απολυμαίνουμε τα τραπεζοκαθίσματα ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

Χρησιμοποιούμε, όπου είναι δυνατόν, εξοπλισμό ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ή συσκευασμένα προϊόντα φροντίζοντας συγχρόνως να μην επιβαρύνουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του ξενοδοχείου

Απολυμαίνουμε τους χώρους, σκεύη, μηχανήματα, εργαλεία μετά από κάθε χρήση

 Εσείς Για Εμάς

Αποφεύγετε κάθε είδος συγχρωτισμού & τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας  σύμφωνα με τις οδηγίες

Προτιμάτε τις ανέπαφες συναλλαγές

Σέβεστε το μέγιστο αριθμό παρευρισκομένων στο χώρο

Χρησιμοποιείτε αντισηπτικό ή πλένετε συχνά για τα χέρια σας

Απολυμαίνετε τα χέρια σας, κάθε φορά μετά τη χρήση των χώρων υγιεινής

Καλύψετε το πρόσωπό σας κάθε φορά που βήχετε ή φταρνίζεστε με μαντήλι ή με τον αγκώνα σας.

Αποφεύγετε να δημιουργείτε ουρές

 

Site logos

  • Greece
  • Greek Breakfast
  • Eressos
  • The Other Aegean
  • TripAdvisor
  • TUV Austria

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης